Ytterdører

Perfekte ytterdører for ditt hjem

Intervindu er stolte over å kunne tilby deg noen av de beste ytterdører på markedet. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne den perfekte døren for ditt hjem, som både passer til din personlige stil og beskytter hjemmet ditt mot elementene.

 

Ytterdører til enhver stil

Ytterdørene er laget av materialer av høyeste kvalitet, og vi har et bredt utvalg av farger og design å velge mellom. Vi forstår at en ytterdør ikke bare er en funksjonell del av hjemmet ditt, men også en viktig del av utseendet på ditt hus.
Ytterdøren er det første inntrykket gjester får av hjemmet ditt, og derfor er det viktig å velge en som passer til stilen din. Vi tilbyr ytterdører i ulike materialer, inkludert tre, stål og glassfiber.
Uansett om du foretrekker en moderne, tradisjonell eller klassisk stil, har vi noe som passer til deg.

Ytterdører Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Diplomat – Classic Glass
Diplomat Ytterdør - Laila Ytterdører Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører
Diplomat – Laila
Ytterdør Nordisk - M106 Ytterdører Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Ytterdør Nordisk – M106

Stort utvalg 

Vårt utvalg inkluderer også ytterdører med unike funksjoner. For eksempel dører med innebygd vindu eller sidelights for å slippe inn ekstra lys i hjemmet ditt. Vi har også dører med en ekstra bred åpning for å gjøre det enklere å frakte større gjenstander inn og ut av hjemmet ditt.

Hva skiller våre ytterdører fra andre dører på markedet? La oss gå gjennom noen av de viktigste funksjonene:

 

Sikkerhet: Våre ytterdører er utstyrt med flere lag av låsefunksjoner. Inkludert sikkerhetslåser og stålforsterkning, for å beskytte hjemmet ditt mot innbrudd og uønsket adgang.

Isolasjon: Våre dører har høy isoleringsverdi, noe som betyr at de vil holde på varmen og redusere varmetapet i hjemmet ditt. Dette vil hjelpe deg med å spare penger på energikostnader og gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig.

Støyreduksjon: Våre ytterdører har også høy støyreduksjon. Det betyr at de vil redusere støy fra trafikk og andre kilder utenfor hjemmet ditt. Dette vil gi deg et mer fredelig og rolig hjemmemiljø.

Design: Vi har et bredt utvalg av design og farger å velge mellom, slik at du kan finne den perfekte døren som passer til stilen på hjemmet ditt. Fra moderne og minimalistiske design til mer klassiske og tradisjonelle utseende, har vi noe for enhver smak.

Vi er stolte av å tilby disse funksjonene og mer til våre kunder. Og vi er sikre på at du vil finne den perfekte døren for ditt hjem blant vårt utvalg. Kontakt oss i dag for å få hjelp til å finne den perfekte ytterdøren for deg.

Har du noen spørsmål om ytterdører?

Kontakt Intervindu

Se mer informasjon om dører

 

 

 

FLEKSIBEL BETALING
Vi samarbeider med Klarna og kan gjennom dem tilby fleksible betalingsløsninger som passer for alle, og du kan velge mellom kort, faktura eller delbetaling.