PVC-vinduer

PVC-vinduer - helt vedlikeholdsfrie

PVC-vinduer er spesielt designet for å øke energieffektiviteten i hjemmet ditt, samtidig som de gir god isolasjon og holder deg varm gjennom hele året. Hos Intervindu finner du vinduer i ulike størrelser og stiler, slik at du kan finne det som passer perfekt til ditt hjem. Vi tilbyr et stort utvalg av PVC vinduer, fra faste vinduer til sving-vipp og sidehengslede vinduer.

Vinduene er laget av høykvalitets PVC materiale som er holdbart og motstandsdyktig mot vær og vind.  Du kan velge mellom ulike farger og design for å matche din stil og smak.


Utvalg av PVC-vinduer

 

PVC Vindu Sidesving med vipp - Iglo Energy Classic PVC-Vinduer Sidesving med vipp Intervindu, vedlikeholdsfrie produkter og verandadører, din spesialist på PVCvinduer og PVC-dører
PVC Vindu Sidesving med vipp – Iglo 5 Classic
PVC-vinduer Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører
PVC Vindu Tofløyet sidesving med vipp – Iglo Energy Classic
PVC Vindu Fastkarm - Iglo Energy Classic PVC-Vinduer Fastkarmvinduer Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører
PVC Vindu Fastkarm – Iglo 5 Classic

Fordeler med PVC vinduer

PVC vinduer har mange fordeler sammenlignet med andre materialer. De er vedlikeholdsfrie og trenger ikke å males eller lakkeres. De er også motstandsdyktige mot korrosjon og gir god lydisolering. I tillegg gir PVC vinduer bedre isolasjon og kan redusere varmetapet i hjemmet, noe som igjen kan føre til lavere strømregninger. Det betyr at du kan spare penger på strømregningen og samtidig bidra til å redusere karbonfotavtrykket ditt.

 

Tips og råd for PVC vinduer

Intervindu vil gjerne gi deg noen tips og råd for å holde PVC vinduene dine i god stand. For det første, rengjør dem jevnlig med mild såpe og vann for å holde dem fri for smuss og skitt. Unngå bruk av skuremidler og aggressive kjemikalier som kan skade overflaten. Sjekk også regelmessig at alle beslag og tetninger fungerer som de skal, og at det ikke er sprekker eller skader på rammene.

 

Velg Intervindu for dine PVC-vinduer

Vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet og god kundeservice. Vårt erfarne team vil gjerne hjelpe deg med å finne det perfekte PVC vinduet for ditt hjem. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om PVC vinduer og hva vi kan tilby deg. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og miljøvennlig!

 

Les mer om vinduer i PVC

Har du andre spørsmål om PVC-vindu?

Kontakt Intervindu – vi hjelper deg

 

 

FLEKSIBEL BETALING
Vi samarbeider med Klarna og kan gjennom dem tilby fleksible betalingsløsninger som passer for alle, og du kan velge mellom kort, faktura eller delbetaling.