Personvernerklæring

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@intervindu.no eller telefon 33 74 00 20

Behandlingsansvarlig

Daglig leder, ved Intervindu.no AS, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Lov om behandling av personopplysninger

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettside og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk.

Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettstedet vårt.

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Intervindu.no AS innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettside for følgende formål og tjenester:

  • Henvendelser via vårt kontaktskjema
  • Handel i vår nettbutikk

Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på nettsiden, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse.

Personopplysninger som behandles

Intervindu.no AS samler inn personopplysninger gjennom handel i nettbutikken kontaktskjema på vår nettside. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer, men enkelte av disse opplysningene kan være nødvendige for å behandle henvendelsen din.

Eksempler på skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

  • Kontaktskjema for forespørsel

Eksempler på informasjon som hentes inn:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Fakturaadresse
  • Epost
  • Generell informasjon
  • Hva henvendelsen gjelder

Hvem behandler opplysningene

Opplysningene behandles av Intervindu.no AS og gjøres tilgjengelig for aktuelle ansatte som trenger tilgang til opplysningene for å gjennomføre jobben samt eksternt logistikk/lager/frakt.

Betalingsløsningen i nettbutikken er levert Klarna. Opplysninger som du oppgir i kassen i forbindelse med handel som kortnummer, utløpsdato og CVC sendes kryptert til Klarna og lagres ikke i vårt system.

Hvordan lagres informasjonen?

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.  Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Intervindu.no AS har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Intervindu.no AS ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@intervindu.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene brukes kun til eget formål og deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:

(Det lagres ingen personlig informasjon i disse kapslene)

  • Google Analytics: Alt du gjør i nettbutikken.
  • Woocommerce: Netthandelsløsningen vår WooCommerce benytter informasjonskapsler, disse inneholder informasjon om handlekurven, endringer i handlekurven og informasjon om kjøpsprosessen slik at vi kan gi deg en bedre og enklere kjøpsprosess.

Endringer i erklæringen

Intervindu.no AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.


Sist oppdatert 04.02.2022