Dører

Våre bestselgere av dører

Vi selger ulike typer dører: balkongdører, skyvedører og ytterdører som kan tilpasses ditt behov for størrelse, glasstype, farge og sprosser. Dette kan enkelt settes opp i bestillingen, eller du kan kontakte oss for assistanse. Her finner du dør-utvalget.

Skyvedører

PVC skyvedør Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Iglo 5 Classic
Intervindu, din spesialist på PVC-vinduer og PVCdører
Iglo 5 Energy Classic
Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Iglo HS

Balkong-dører

 Enfløyet Balkongdør

 

Den vanlige dørtypen de fleste har et forhold. Et dørblad og med hengsling enten på høyre eller venstre side. Våre innadslående PVC balkongdører leveres i tillegg med vipp-funksjon som standard. Dette gjør at du kan sette døren i en lufteposisjon og få luftet ut selv om døren er lukket.

 

Vi har forskjellige typer PVC-dører. Disse kan leveres både som utadslående og innadslående. Dørene våre i tre leveres kun som utadslående. Balkongdørene leveres med helglass som standard. 

Er det et produkt du er på jakt etter du ikke finner på sidene våre er det bare å sende oss en forespørsel.

 

Finn din dør her

Iglo 5 Classic innadslående
Iglo EXT Utadslående
Dørtyper Tofløyet PVC balkongdør utadslående Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører
Iglo 5 Classic MP

Tofløyet balkong-dører

Tofløyede dører er hvor du bruker den ene delen (fløyen) av døren som hoveddør og den andre delen kan åpnes hvis du har behov for det. Kan være praktisk hvis du vil forflytte ut/inn større gjenstander eller om du bare vil slippe inn litt frisk sommerluft. Disse kan leveres både innadslående og utadslående.

 

Finn din dør her

Ytterdører

Om du kaller døren din for inngangsdør, utgangsdør, garasjedør eller boddør, er det samme funksjon de skal utføre. Med dører fra Intervindu.no får du kvalitetsdører til en fornuftig pris og som sørger for at dine eiendeler er beskyttet mot elementene.

 

Vi har to forskjellige  typer ytterdører. Felles for begge er at disse er laget i furu og har en nordisk stil. Dørene kan fås i forskjellige utførelser og både med og uten vindu.

Leveringstid Ytterdører i tre er ca 8-10 uker.

 

Finn din dør her

Ytterdør Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Eksempelbilde: Ytterdør M 500

Salgsansvarlig hos Intervindu Bjarte Westvang har stor kunnskap om dører og vil hjelpe deg å velge de produktene som passer aller best. 

Kontakt oss gjerne på tlf: 33 72 00 20 eller mail post@intervindu.no

intervindu, din leverandør av dører og vinduer i PVC - helt vedlikeholdsfritt

 

 

 

 

Har du spørsmål om dører?

Kontakt oss

Les mer om Intervindu