Dører

Vi selger balkongdører, skyvedører og ytterdører som kan tilpasses ditt behov for størrelse, glasstype, farge og sprosser. Dette kan enkelt settes opp i bestillingen, eller du kan kontakte oss for assistanse. Se alle våre dører her.

Leveringstid Ytterdører i tre er ca 8-10 uker.

Våre mest solgte dører

Enfløyet balkongdør

Den vanlige dørtypen de fleste har et forhold. Et dørblad og med hengsling enten på høyre eller venstre side. Våre innadslående PVC balkongdører leveres i tillegg med vipp funksjon som standard som gjør at du kan sette døren i en lufteposisjon og få luftet ut selv om døren er lukket.

Vi har forskjellige typer PVC dører og disse kan leveres både som utadslående og innadslående. Dørene våre i tre leveres kun som utadslående. Balkongdørene våre leveres med helglass som standard.

Er det et produkt du er på jakt etter du ikke finner på sidene våre er det bare å sende oss en forespørsel.

Se alle våre dører her.

Salgsansvarlig hos Intervindu Bjarte Westvang har stor kunnskap om dører, og vil hjelpe deg å velge de produktene som passer aller best.

Tofløyet balkongdør

Tofløyede dører er hvor man bruker den ene delen (fløyen) av døren som hoveddør og den andre delen kan åpnes hvis man har behov for det. Kan være praktisk hvis man vil forflytte ut/inn større gjenstander eller om man bare vil slippe inn litt frisk sommerluft. Disse kan leveres både innadslående og utadslående.

Se alle våre dører her.

Ytterdører

Om du kaller døren din inngangsdør, utgangsdør, garasjedør eller boddør, er det samme funksjon de skal utføre. Med dører fra Intervindu.no får du kvalitetsdører til en fornuftig pris og som sørger for at dine eiendeler er beskyttet mot elementene.

Vi har to forskjellige  typer ytterdører. Felles for begge er at disse er laget i furu og har en nordisk stil. Dørene kan fås i forskjellige utførelser og både med og uten vindu.

Se alle våre dører her.