Om Intervindu

Her kan du lese mer om Intervindu

Lurer du på noe om Intervindu - hva vi gjør og hvem vi er?

Rask levering

Vi leverer vinduer og dører på spesialmål uten ekstra produksjonstid. Du kan tilpasse PVC-vinduer akkurat slik du ønsker og fortsatt få de levert hjem til deg iløpet av 3 til 4 uker.

Fleksibel betaling

Vi samarbeider med Klarna og kan gjennom dem tilby fleksible betalingsløsninger som passer for alle. Du kan velge mellom kort, faktura eller delbetaling-

vedlikeholdsfrie produkter

Ved å kjøpe PVC-produkter så slipper du å male og styre, og du kan heller bruke tiden din på noe du faktisk liker å holde på med. 

fornøyde kunder

Vi har tusenvis av fornøyde kunder som har kjøpt vinduer og dører av oss. Kvaliteten på produktene snakker for seg selv. 

Annet du bør vite om Intervindu

Enkelt å bestille

Måle og sjekke

Først finner du ut hva du skal ha. Her er det viktig å sjekke materiale og størrelse.

Velge og tilpasse

Du kan enkelt sette opp bestilling i butikken vår, ellers kan du kontakte oss hvis du er usikker på noe.

Motta og montere

Produktene våre leveres til adressen du velger. Så er det bare å montere og nyte resultatet.

-
-

Mer om Intervindu

Vi har stor kunnskap om alt som har med vinduer å gjøre. Dette bruker vi til å hjelpe deg å velge de produktene som passer aller best. Du kan enten tilpasse vinduer selv i nettbutikken eller så gjør vi det for deg.
Vi har mange års erfaring i og har levert vinduer og dører til store og små prosjekter. Alle kunder er like viktige for oss og ønsker at du skal ha en best mulig opplevelse med oss om du skal ha ett eller mange vinduer.
Vi gjør alt vi kan for å hele tiden være oppdatert på de nyeste og beste produktene. Gjennom et tett samarbeid med våre leverandører så kan vi tilby deg de nyeste innovasjonene som finnes på markedet på dette tidspunktet.


Er det mer du lurer på om Intervindu?

Kontakt oss