Gi hjemmet ditt et personlig preg med skråvinduer

Vinduer trenger ikke alltid være firkantede. Skråvinduer gir hus og hytter en særpreget stil.

PVC vinduer uten rette vinkler gir et unikt preg til ethvert hjem.

PVC, plast, også kjent som vinyl, er et sterkt og vedlikeholdsfritt materiale som er ideelt for vinduer.

Avrundete hjørner og skråvinkler bryter opp den tradisjonelle rektangulære formen på vinduer, noe som gir en interessant uttrykk til bygningens arkitektur.

Skråvinduer - Intervindu skreddersyr Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Skråvinduer er en annen mulighet for å legge til et personlig preg til hjemmet ditt. På fastkarmsvinduer har vi flest muligheter for å produsere skrå vinkler og runde hjørner.

PVC vinduer er også enkle å rengjøre og krever minimalt med vedlikehold. De er også tilgjengelige i en rekke forskjellige farger, slik at du kan velge det som passer til din stil og smak.

Vinduene er som alltid tilgjengelige i 2-lags og 3-lags løsninger, noe som gir en ekstra beskyttelse mot vind og vær. De er også de lettest å tilpasse i ulike vinkler som fastkarmsvinduer, slik at du kan få en perfekt passform til ditt hjem.

Oppsummert kan vi si at PVC vinduer med buede hjørner er en smart investering for huseiere som ønsker å legge til et unikt preg til deres boliger.

 

De er vedlikeholdsfrie, tilgjengelige i mange farger, og gir et særpreg til hjemmet. Kontakt oss i dag for mer informasjon og et tilbud.

Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører