Lyddempende glass

Bråk ute - stillhet inne

nyt roen i støyfulle omgivelser

Interessert i å finne roen?

besøk butikksiden vår idag!

Har du noen gang irritert deg over bråket fra toget som passerer nedenfor huset ditt? Eller den evinnelige støyen fra motorveien? Når vi sitter i vår egen stue ønsker vi å kunne stenge omverdenens kjas og mas ute. Med lyddempende glass får du muligheten til nettopp det.

Det er en rekke lover og forskrifter på plass som skal sikre at man ikke blir unødig plaget av støy i sitt eget hjem. Likevel er det slik at mange i praksis opplever sjenerende lyder fra omgivelsene. Ifølge folkehelseinstituttet er cirka to millioner nordmenn utsatt for støy over anbefalt nivå ved boligen. I tillegg til å være brysomt kan dette lede til helseplager som f.eks. tinnitus (øresus).

 

 

På Støyforeningens nettsider kan man lese at: «Grenseverdien på 42 dBA i forurensningsforskriften for innendørs støy fra utendørs kilder gjelder for alle.» 42dBA kan sammenlignes med hvisking, så det er ikke spesielt høy lyd. Det har likevel vist seg at man ikke skal mye høyere enn dette før mange begynner å føle seg plaget. 

Vinduene du kjøper hos oss har alle god støydemping. Du kan i tillegg velge støydempende glass dersom du bor i et område med mye utvendig støy. Her er glassene optimalisert i både tykkelse og avstand slik at både støygjennomstrømning og akustikk blir kraftig redusert. Dette gjør at selv høye lyder fra omverdenen ikke trenger inn i hjemmet ditt.

Send oss en forespørsel

Flere innlegg

Få mindre støy med spesialglass

Hva gjør du hvis vinduene dugger?

Arkiv