Dyr strømregning?

Intervindu - din leverandør av vedlikeholdsfrie dører og vinduer, strømregning

Dersom du opplevde at din strømregning ble litt høyere enn forventet denne vinteren, er du nok ikke alene. Bor du i en eldre bolig kan det være lurt å tenke på hvilke tiltak som hjelpe til med å begrense varmetapet. Det Intervindu kan hjelpe deg med er å tilby et bredt utvalg av vinduer og dører. Vi har muligheten til å tilby både to og tre-lags vinduer, dører og skyvedører med lav U verdi.

Et produkt med lav verdi holder bedre på varmen enn et produkt med høy U verdi.

Hos oss kan du velge mellom PVC, tre, tre/aluminium og aluminium. Alt etter hva slags behov du har og hvor vedlikeholdsfritt du ønsker produktene dine. 

Vi ser frem til å høre fra deg 

Vi har stor kunnskap om alt som har med vinduer å gjøre. Dette bruker vi til å hjelpe deg å velge de produktene som passer aller best. Du kan enten tilpasse vinduer selv i nettbutikken eller så gjør vi det for deg.

Vi har mange års erfaring i og har levert vinduer og dører til store og små prosjekter. Alle kunder er like viktige for oss og ønsker at du skal ha en best mulig opplevelse med oss om du skal ha ett eller mange vinduer.

Vi gjør alt vi kan for å hele tiden være oppdatert på de nyeste og beste produktene. Gjennom et tett samarbeid med våre leverandører så kan vi tilby deg de nyeste innovasjonene som finnes på markedet på dette tidspunktet.

Send oss en forespørsel