Dørtyper vi leverer

Enfløyet balkongdør

Den vanlige dørtypen de fleste har et forhold. Et dørblad og med hengsling enten på høyre eller venstre side. Våre innadslående PVC balkongdører leveres i tillegg med vipp funksjon som standard som gjør at du kan sette døren i en lufteposisjon og få luftet ut selv om døren er lukket. VI har forskjellige typer PVC dører og disse kan leveres både som utadslående og innadslående. Dørene våre i tre leveres kun som utadslående. Balkongdørene våre leveres med helglass som standard

Tofløyet balkongdør

Tofløyede dører er hvor man bruker den ene delen (fløyen) av døren som hoveddør og den andre delen kan åpnes hvis man har behov for det. Kan være praktisk hvis man vil forflytte ut/inn større gjenstander eller om man bare vil slippe inn litt frisk sommerluft. Disse kan leveres både innadslående og utadslående

Tofløyet PVC balkongdør utadslående
PVC skyvedør

Skyvedør PVC Iglo 5 med vipp

Våre Iglo 5 skyvedører passer godt til steder der man trenger mye lysinnslipp og samtidig muligheten for å bevege seg inn og ut. Disse leveres også med vipp funksjonen som er en fin måte å få luftet på uten å ha ventil eller ha døren helt åpen.

4 delt PVC Skyvedør med vipp

Dette er i utgangspunktet en vanlig skyvedør, men som man kan åpne opp ut til hver side. I tillegg til dette kommer denne døren med fastkarmvindu på hver side som man da kobler til med medfølgende koblingslister. Trenger du store åpninger i huset eller på hytta er dette et bra alternativ.

Skyvedør PVC 4 delt

Skyvedør PVC Iglo HS

Iglo hev og skyv dør er en skyvedør som egner seg utmerket på moderne terrasser eller store balkonger. Denne døren kan leveres i dimensjoner opp til 6500*2400mm, og kommer som standard med 3 lags glass. Døren har et tidløst design og ved hjelp av moderne materialer som PVC, stål og aluminium vil du her få en dør som i tillegg har en lang holdbarhet.   

Ytterdør i tre – Solidline og Diplomat

Vi har to forskjellige  typer ytterdører. Felles for begge er at disse er laget i furu og har en nordisk stil. Dørene kan fås i forskjellige utførelser og både med og uten vindu.

Send oss en forespørsel


Klikk her

Er det et produkt du er på jakt etter du ikke finner på sidene våre er det bare å sende oss en forespørsel.