Dørtyper vi leverer

Her kan du finne ulike dørtyper du kan kjøpe hos Intervindu. Kontakt oss i dag, så leverer vi raskt!

Dørtyper Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Enfløyet balkongdør

Den vanlige dørtypen de fleste har et forhold til og kjenner igjen. Disse dørene har et dørblad og med hengsling enten på høyre eller venstre side. De innadslående PVC balkongdørene leveres i tillegg med vipp-funksjon som standard som gjør at du kan sette døren i en lufteposisjon og få luftet ut selv om døren er lukket. VI har forskjellige typer PVC dører og disse kan leveres både som utadslående og innadslående. Dørene i tre leveres kun som utadslående og balkongdørene leveres med helglass som standard

 

Tofløyet balkongdør

Tofløyede dører er de hvor du bruker den ene delen (fløyen) av døren som hoveddør og den andre delen kan åpnes hvis du har behov for det.
Dette kan være praktisk hvis du vil flytte ut eller inn større gjenstander. Eller  om du bare vil slippe inn litt frisk sommerluft. Disse dørene kan leveres både innadslående og utadslående.

 

Dørtyper Tofløyet PVC balkongdører utadslående Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører

Er det andre dører du er på jakt etter, kontakt oss

PVC Skyvedør med vipp - Iglo Energy Classic, PVC skyvedør Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Skyvedør PVC Iglo 5 med vipp

Iglo 5 skyvedører passer godt til steder der du trenger mye lysinnslipp og samtidig muligheten for å bevege seg inn og ut. Disse leveres også med vipp funksjonen som er en fin måte å få luftet på uten å ha ventil eller ha døren helt åpen.

 

4 delt PVC Skyvedør med vipp

Dette er i utgangspunktet en vanlig skyvedør, men som du kan åpne opp ut til hver side. I tillegg til dette kommer denne døren med fastkarmvindu på hver side som du da kobler til med medfølgende koblingslister.
Trenger du store åpninger i huset eller på hytta er dette et bra alternativ.

 

Iglo 5 Classic 4-delt Skyvedør med vipp Skyvedører PVC 4 delt Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Intervindu skreddersyr etter dine behov!

Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Skyvedør PVC Iglo HS

Iglo hev og skyv dør er en skyvedør som egner seg utmerket på moderne terrasser eller store balkonger.
Denne døren kan leveres i dimensjoner opp til 6500*2400mm, og kommer som standard med 3 lags glass.
Døren har et tidløst design og ved hjelp av moderne materialer som PVC, stål og aluminium vil du her få en dør som i tillegg har en lang holdbarhet.   

 

Ytterdør i tre – Solidline og Diplomat

Vi har to forskjellige  typer ytterdører. Felles for begge er at disse er laget i furu og har en nordisk stil. Dørene kan fås i forskjellige utførelser og både med og uten vindu.

 

Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører

Send oss en forespørsel