Frekhaug-vinduer

De første Frekhaug-vinduer så dagens lys i 1938. I leide lokaler i det gamle garveriet ble det produsert både vinduer, dører, kjøkken, trapper og møbler. Navnet var Frekhaug Trevarefabrikk og bak etableringen stod tre lokale snekkere.

I 1943 bygget Frekhaug Trevare sin første fabrikk ved kaien. Til å begynne med var det ingen vei dit, og alle materialer og varer måtte fraktes med båt. Den lokale fergen fra Salhus ble også tatt i bruk som transportmiddel.

Etter hvert ble produksjonen mer spesialisert mot vinduer og balkongdører. I 1980 flyttet trevarefabrikken inn i nye lokaler på Mjåtveit, og siden den gang er fabrikken utvidet fire ganger. I dag fyller virksomheten hele 6 000 m2.

Frekhaug er innovative i produksjonen og var blant de første til å investere i vakuumimpregnering av produktene i 1985.

På 1990-tallet blir «Frekhaug-vinduet» et begrep blant fagfolk i byggebransjen, og bedriften døpes om til Frekhaug Vinduet AS.


Har du spørsmål om Frekhaug-vinduer?

Kontakt Intervindu

Om du ønsker å kjøpe disse produktene, kan du laste ned deres katalog eller kontakte oss
 

***

Det er enkelt å sette opp din handlekurv hos Intervindu.

Først finner du ut hva du skal ha og her er det viktig å sjekke materiale og størrelse.

Du kan enkelt sette opp bestilling i butikken vår og du kan kontakte oss hvis du er usikker på noe.

Produktene våre leveres til adressen du velger, så er det bare å montere og nyte resultatet.

RASK LEVERING

Vi leverer vinduer og dører på spesialmål uten ekstra produksjonstid. Du kan tilpasse PVC-vinduer akkurat slik du ønsker og fortsatt få de levert hjem til deg i løpet av tre til fire uker.

FLEKSIBEL BETALING

Vi samarbeider med Klarna og kan gjennom dem tilby fleksible betalingsløsninger som passer for alle. Du kan velge mellom kort, faktura eller delbetaling.

VEDLIKEHOLDSFRIE PRODUKTER

Ved å kjøpe PVC-produkter så slipper du å male og styre, og du kan heller bruke tiden din på noe du faktisk liker å holde på med.

FORNØYDE KUNDER

Vi har tusenvis av fornøyde kunder som har kjøpt vinduer og dører av oss og kvaliteten på produktene snakker for seg selv.

Frekhaug, Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører