Vinduer laget hos Drutex

Intervindu selger vinduer og dører til meget god pris, og du har da kanskje lurt litt på en ting – hvor kommer vinduene fra?

Intervindu formidler vinduer laget hos Drutex i Polen i en meget god kvalitet

Intervindu.no AS importerer produkter i dag fra Drutex i Polen. Fabrikken ligger i Bytow, ikke så veldig langt unna Gdansk. Dette er en av de ledende produsentene av vinduer i Europa og har en historie som strekker seg tilbake til 1985. I dag med sine nesten 4000 ansatte har de mulighet til å produsere ca 7000 vinduer hver dag og eksporterer ca 80% videre til Europa, USA, Mexico, Australia og Asia.

Drutex startet sin egen produksjon av PVC profiler i 2007. Som en av få i markedet produserer de hvite A klasse PVC profiler fra de beste råmaterialene som gir en høy kvalitet på sluttresultatet. Dessuten er de også ISO 9001 og 14001 sertifisert.

På fabrikken har de egen tørrblandingsblander og PVC-profilekstrudering. Den moderne mikseren kombinert med svært avansert ekstrudering gjør det mulig å lage profiler av høy kvalitet. 

Vinduer laget hos Drutex Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Forskning og utvikling

Vinduer laget hos Drutex Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

 

DRUTEX er en innovatør i bransjen og det bidrar til å styrke selskapets ledende posisjon og sette globale trender på vindus- og dørmarkedet. Strategien deres fokuserer på investering i moderne teknologiske anlegg og innovative løsninger innen vindusproduksjon.

Alle produktene lages i selskapet fra A til Å. Egen FoU-avdeling, forskningslaboratorier og designkontorer lager konsepter, prototyper, patenter og ferdige produkter som er 100 % DRUTEX originale løsninger. 

Produktene er testet og godkjent i store deler av verden og her i Norge er de godkjent av Norsk dør og vinduskontroll.

Automatisering av produksjonen

 

DRUTEX  jobber fortløpende med utvikling av hele sin produksjonsprosess. Selskapets ingeniører utvikler originalt utstyr og maskiner for produksjon av vinduer og dører. Dette gjør det mulig å optimere produksjonsprosessene og skape produkter som enda bedre svarer til kundenes forventninger og markedstrender.

DRUTEX er også en av svært få selskaper i bransjen som har laget og implementert en profesjonell robot. Ved å lage en helautomatisert produksjonslinje, er fabrikken i stand til å øke produksjonspresisjonen, forbedre kvaliteten og øke hastigheten og effektiviteten av operasjoner, noe som øker det viktigste konkurransefortrinnet.

Takket være mobiliteten og den kompakte størrelsen til roboten, kan den også brukes på andre lokasjoner på fabrikken. Samtidig er robotprogramvaren, som er et resultat av egen FoU-avdeling og Drutex’ originale løsning fra A til Å, svært intuitiv og gjør det mulig å utvikle og tilpasse produksjonen til nye krav.

Dette betyr at vinduer laget hos Drutex i Polen holder meget høy standard!

Vinduer laget hos Drutex, Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører

Har du spørsmål om vinduer laget hos Drutex?

Kontakt Intervindu – vi hjelper deg

Vi samarbeider med Klarna og kan gjennom dem tilby fleksible betalingsløsninger som passer for alle, og du kan velge mellom kort, faktura eller delbetaling.