Intervindu leverer Drutex Skyvedører i PVC

Skyvedører i PVC er et populært valg for deg som ønsker en moderne og funksjonell løsning. Og for å tilføre naturlig lys til hjemmet ditt.

PVC-profilen er forsterket med en stålprofil i kjernen, for å være både robust og slitesterkt. Og skyvedørene i dette materialet er ingen unntak.

En av de store fordelene med PVC skyvedører er at de er tilgjengelige med både utvendig og innvendig håndtak. Dette er avhengig av hvilken type design og funksjonalitet du ønsker. Dette gir enkel tilgang og kontroll over døren fra begge sider.

Intervindu, din spesialist på PVC-vinduer og PVCdører
Iglo 5 Energy Classic
Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Iglo HS

 

 

En annen viktig faktor å vurdere når du velger Drutex skyvedører i PVC, er valget mellom 2-lags eller 3-lags glass.

2-lags glass er en standardløsning som gir god isolasjon og lyddemping, mens 3-lags glass er enda mer effektivt og egnet for deg som bor i områder med mye støy eller ekstreme temperaturer.

Intervindu er en anerkjent leverandør av Drutex PVC skyvedør, og vårt sortiment inkluderer populære typer som Iglo 5 classic, Iglo Energy Classic og HS.

Disse dørene er utviklet med fokus på energieffektivitet, og gir god isolasjon som bidrar til å redusere varmetap og dermed også energikostnadene.

Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialiste på PVC-vinduer og PVC-dører
Iglo 5 Classic
Skyvedører i PVC Intervindu, vedlikeholdsfrie vinduer og verandadører, din spesialist på PVC-vinduer og PVC-dører
Iglo HS

 

Samlet sett er  Drutex PVC skyvedører et flott alternativ for deg som ønsker å tilføre hjemmet ditt en moderne og funksjonell løsning for naturlig lys og tilgang til utendørsområdene.

Med valgmuligheter for både utvendig og innvendig håndtak, og mulighet for å velge mellom 2-lags og 3-lags glass, kan du finne en løsning som passer perfekt til dine egne behov og preferanser.

Har du spørsmål om skyvedører i PVC fra Drutex?

Kontakt Intervindu – vi hjelper deg

Vi samarbeider med Klarna og kan gjennom dem tilby fleksible betalingsløsninger som passer for alle, og du kan velge mellom kort, faktura eller delbetaling.