Innovativt design

Enkelt å lufte

Enkelt å vaske

Innadslående vinduer er nordmenns nye favoritt. De er både praktiske og stilrene, noe som gjør dem til et godt valg i alle typer hus.

Ved åpning svinges vinduet inn i rommet for enkel vasking. Man kan også vippe det inn i toppen slik at den tette luften som legger seg oppunder taket sirkuleres ut. Det har i tillegg en mikroluftestilling som fungerer som en ventil.

PVC er også et materiale som passer perfekt for klimaet her i Norge. Det tåler fuktig og kaldt vær mye bedre enn tre, og det trengs aldri å males. Når vinduet først står i veggen så er jobben gjort.

 

Vinduene lages i to systemer: Iglo 5 Classic og Iglo Energy. Det første består av en ramme med 5 kammer med stillestående luft som isolerer, mens det andre har hele 7 kammer og enda bedre isolasjon. 

Vinduene leveres med en spesiell stålforsterkning i karm og ramme som sikrer stabilitet og statiske egenskaper. Moderne MACO omkretsbeslag med flere låsepunkter gir en perfekt beskyttelse mot innbrudd.

I tillegg til dette er vinduene værbestandige, noe som gjør at de ikke falmer, men holder sin originale farge selv under ekstreme klimatiske forhold.

 

Interessert i disse produktene?

besøk butikksiden vår idag!