Vindustyper

Vi kan levere det meste fra tradisjonelle trevinduer til moderne PVC vinduer

PVC åpningsvindu

Sidehengslet med vipp Iglo - 5


Vår bestselger på PVC er sidesving med vipp. Dette vinduet er hengslet på enten på høyre eller venstre siden og har i tillegg en vipp funksjon som gjør at man kan vippe vinduet inn i toppen. I tillegg er dette vinduet innadslående. Verdt å merke seg er at vi ser våre produkter fra innsiden når vi omtaler hengslingsside.

Kun vipp - Iglo 5

 

Vindustypen vår som bare heter vipp kan åpnes kun i toppen for å få en liten luftespalte. Dette er den vanlige hverdagsbruken av vinduet. Ved behov, for eksempel ved vask, er det mulig å hekte av beslaget i toppen slik at man får lagt vinduet helt ned i vannrett stilling.

PVC vipp vindu

Tofløyet sidesving med vipp - Iglo 5

 

Tofløyede vinduer er vinduer med 2 glass som sitter mot hverandre i samme karm. Her kan man åpne bare den ene delen eller begge hvis man ønsker. Vi kan levere disse vinduene med midtstolpe eller uten alt etter hva du måtte ønske.

 

Toppsving

 

På tradisjonelle toppsving vinduer har vi muligheten til å levere vinduer fra Lyssand eller Woodline. Disse vinduene har den funksjonen at du kan svinge vinduet helt rundt uten at åpningsdelen kommer inn i rommet. Dette er med på å forenkle vedlikehold og vasking.

 

Toppsving Lyssand

Fastkarm

 

Fastkarm vinduer er vinduer som er faste og ikke mulig å åpne. VI kan levere i både PVC og tre.

Send oss en forespørsel